Ágyrácsok

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Műszaki adatok   Borovi fenyő ágyrács, kötegelve, a rugós, és táskarugós matracokhoz.    Anyaga   Bordák száma   Állítható            &nbs..
  10,900Ft 13,900Ft
 • Műszaki adatok   28 db farugót tartalmaz,mely nagyobb komfortot,nyomáskiegyenlítéstés és  fokozott teherbírást tesz lehetővé.Deréktájon 5db léc duplázott és csúszkákkal ellátott,így a keménység állítható.Hosszában a lécsor hevederrel összefűzött,ezáltal még harmoni..
  20,900Ft
 • Műszaki adatok     42 darab farugót tartalmaz.  Deréktájon 8 darab léc duplázott és műanyag csuszkákkal a keménység állítható. A lécsor hosszirányban hevederrel összefűzött, ezáltal még harmonikusabb a teherelosztás. ​A farugók megnövelt darabszáma ..
  27,900Ft
 • Műszaki adatok   A fej és lábrész magassága 10 fokozatban manuálisan állítható. Az ágyrács 28 farugót tartalmaz,mely nagyobb komfortot és nyomáskiegyenlítést valamint fokozott teherbírást tesz lehetővé. Deréktájon 5db léc duplázott és műanyag csúszkákkal ellátot..
  31,900Ft
 • Műszaki adatok   28db farugót tartalmaz,mely nagyobb komfortot és nyomáskiegyenlítést valamint fokozott teherbírást tesz lehetővé.Deréktájon 5db léc duplázott és műanyag csúszkákkal ellátott így a keménység állítható.Hosszirányban a lécsor hevederrel összefűzött,ezáltal..
  82,900Ft