Bambi Extra gyermek matrac

Bambi Extra gyermek matrac

Gyártó: Matratex
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 19,900Ft

Lehetséges választások

Leírás
Műszaki adatok  

9 cm magas gyerek matrac HR hideghab és kókusz kombinációjával.
Külső huzata antiallergén ,levehető és mosható ALOE VERÁS huzat.


 
Komfort félkemény
Összetétel/felépítés hideghab kókusz
Összetétel hideghab - kókusz - hideghab                 
Zónák száma  
Matacmagasság 9 cm
Huzat típusa levehető moshtó
Huzat anyaga aloeverás
Antiallegén igen
Súlykorlát 60 kg
Szállítási határidő 7 nap
EP elszámolható igen
Csomagolás tábla
Származási hely Eu
Garancia 10 év

 

Gyerekmatrac? Igen! A gyermekmatrac már 2-3 éves kortól javasolt, ami kiságy után az első igazi matrac, és a kiskamasz korig elkíséri majd gyermekünket. A gyerekmatracokra is érvényes: a matrac feladata, hogy a test minden pontját egyenletesen támassza alá, eloszlatva így a felületen a különböző testrészek különbségeiből adódó nyomáspontokat. Minden gyermekmatrac legyen átszellőző, rugalmas, mosható huzattal ellátott és hosszútávon bírnia kell a változó terhelést. A gyerekmatracok a legkülönbözőbb anyagokból készülhetnek, alapanyagban, vastagságban, keménységben jelentősen eltérhetnek egymástól.
A gyerekmatracok sajnos még mindig nem kapnak kellő figyelmet, és nagyon sok a tévhit körülöttük. Hajlamosak vagyunk ugyanis túlzottan a trendeket követve a kemény gyerekmatrac választására, holott az antibakteriális, antiallergén habok megjelenésével sokkal egészségesebb, korszerűbb, légáteresztőbb alapanyagok is rendelkezésünkre állnak már. Ezekben a korszerű matracokban már nem alakulhatnak ki a baktérium- és gombatelepek, így a háziporatka megtelepedése is megakadályozható. Kínálatunkban minden gyermek megtalálhatja a neki legkényelmesebb matracot, legyen szó a keményebb kókuszrost matracról, a puhább hideghab matracról, avagy ezek  kombinációjáról.


A gyerekmatracok sajnos még mindig nem kapnak kellő figyelmet, és nagyon sok a tévhit a gyerekmatracok körül. Hajlamosak vagyunk pl. a trendeket követve a kemény kókusz gyerekmatrac választására, holott az antibakteriális, antiallergén habok megjelenésével sokkal egészségesebb, korszerűbb, légáteresztőbb alapanyagok állnak már rendelkezésünkre. Ezekben a korszerű matracokban már nem alakulhatnak ki a baktérium- és gombatelepek, így a háziporatka megtelepedése is megakadályozható.
A gyerekmatracok a legkülönbözőbb anyagokból készülhetnek, alapanyagban, vastagságban, keménységben jelentősen eltérhetnek egymástól.
A gyermekmatracok a 2-14 éves korosztály számára készülnek, és egy sor követelménynek meg kell, hogy feleljenek. Minden gyermekmatrac legyen átszellőző, rugalmas, mosható huzattal ellátott és bírja a változó terhelést. A gyermekmatrac már 2-3 éves gyereknek javasolt, ami kiságy után az első igazi matrac, és a kiskamasz korig elkíséri majd gyermekünket. Elmondhatjuk, hogy a felnőtt matracokkal szemben támasztott követelmények a gyerekmatracokra is érvényesek: a matrac feladata, hogy a test minden pontját egyenletesen támassza alá, elosztatva így a felületen az egyes testrészek különbségeiből adódó nyomáspontokat.

 

 

 

 

 

 

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz