Ergogreen Natura matrac

Ergogreen Natura matrac

Gyártó: Matratex
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 102,900Ft

Lehetséges választások

Leírás
Műszaki adatok  

20 cm magas prémiumkategóriás 7zónás 45kg/m3 nagysűrűségű HR Bio hideghab matrac.A nyitott pórosú légáteresztő 7 zónás  hideghab biztosítja a pontos nyomáselosztást és a legjobb fekvési kényelmet a test egész felületén.

 


 
Komfort félkemény
Összetétel/felépítés 45 kg / m3 HR bio hideghab
Összetétel HR bio hideghab                       
Zónák száma 7
Matacmagasság 20 cm
Huzat típusa levehető , mosható
Huzat anyaga tencel
Antiallegén igen
Súlykorlát 140 kg
Szállítási határidő 7 nap
EP elszámolható igen
Csomagolás

tábla

Származási hely Eu
Garancia 10 év

20 cm magas prémiumkategóriás 7zónás 45kg/m3 nagysűrűségű HR Bio hideghab matrac.A nyitott pórosú légáteresztő 7 zónás  hideghab biztosítja a pontos nyomáselosztást és a legjobb fekvési kényelmet a test egész felületén.A stabilitást a mély bemetszések illetve enyhe lekerekítések biztosítják a váll és a hátzóna területén.A formázott felületi struktúra és a kiegészítő kontúrok kialakítása gondoskodik a megfelelő szellőzésről és a pihentető alvásról.A matrac külső huzata légáteresztő,mosható,antiallergén TENCEL huzat.A TENCEL huzat 100%-ban természetes farostkivonatból készült anyag,rendkívül finom és puha érintésű.A TENCEL kiváló termoregulációs tulajdonságaival tűnik ki. A hőmérséklet emelkedésekor a szálak megnyílnak,ami biztosítja a nedvesség és a felesleges hő tökéletes elvezetését.Hidegben viszont a szálak bezárnak,megakadályozzák a meleg eltávozását és kellemesen fűtenek.A természetes antibakteriális TENCEL nanoszál tökéletesen felszívja az alvás közben keletkező nedvességet(akár 50%-al többet mint a pamut)és azt elvezeti a szálak belsejébe.Ezzel megakadályozza a baktériumok elszaporodását,és segít megelőzni a penészgombák,atkák és a kellemetlen szagok kialakulását.A TENCEL rendkívül gyengéd a bőrhöz,kellemesen száraz alvásklímát alakít ki és garantálja a természetes ágyhigiénát.

A hagyományosabb, rugalmasabb, a szivacsmatracokhoz hasonló állagú fekvőfelületet kedveli? Akkor a hideghab matrac az Ön matraca!
Hogy miért? A hideghab matracok a szivacshoz hasonlítanak szerkezetileg, viszont a hideghab matrac jóval tovább megőrzi szerkezetét és formáját a különböző adalékanyagoknak köszönhetően. A hideghab matrac rugalmasság tekintetében szinte eléri a latex rugalmasságát, de az úgynevezett szendvics szerkezet kialakításával elérhető bármilyen kívánt keménységű hideghab matrac.
A hideghab matracok alapanyaga az ún. poliuretán hab, amit két komponens vegyítésével levegővel habosítva állítanak elő. Ezáltal a matrachab strapabíró, tartós, rugalmas vagy feszes lesz az anyag sűrűségétől függően. Minél nehezebb egy hideghab matrac gyártásánál felhasznált hab, annál magasabb minőséget és annál hosszabb élettartamot kapunk.
Hatékonyabb pontrugalmasság, tökéletesebb alátámasztás, jobb légáteresztő képesség és könnyű kezelhetőség jellemzi ezeket a matracokat. A hideghab matracokat szokták kombinálni memóriahabbal is, ami extra kényelmi réteggel növeli a matracok komfortosságát. Egyre több hideghab matrac képes felvenni a versenyt a kiváló ortopédikus alátámasztást nyújtó biomatracokkal.

A hideghab matracok alapanyaga az ún. poliuretán hab, amit két komponens vegyítésével levegővel habosítva állítanak elő. A folyamat során alacsonyabb hőmérsékleten habosítják a habot, mint a régebbi melegeljárásnál, így a hab anyagszerkezete nem károsodik. Ezáltal a matrachab strapabíró, tartós, rugalmas vagy feszes lesz az anyag sűrűségétől függően. A hideghab matrac legfontosabb jellemzője ugyanis a tömegsűrűség vagy más néven térfogatsűrűség. Ezt a számot kg/m3 fejezik ki, és megmutatja, hogy egy m3 hab milyen nehéz. Minél nehezebb egy hideghab matrac gyártásánál felhasznált hab, annál magasabb minőséget és annál hosszabb élettartamot kapunk. A matrac sűrűsége és keménysége azonban nem függ össze, nagyon alacsony térfogatsűrűség esetén is lehet feszes, kemény habmatracot készíteni.
A hideghab matracok a szivacshoz hasonlítanak szerkezetileg, viszont a hideghab matrac jóval tovább megőrzi szerkezetés és formáját a különböző adalékanyagoknak köszönhetően. A hideghab matracok kiválóan kezelhetőek, ezt a tulajdonságát költözésnél előnyként élvezhetjük. A hideghab matrac rugalmasság tekintetében szinte eléri a latex rugalmasságát. Általában az úgynevezett szendvics szerkezet kialakításával érhető el a kívánt keménységű hideghab matrac.
Hatékonyabb pontrugalmasság, tökéletesebb alátámasztás, jobb légáteresztő képesség és könnyű kezelhetőség jellemzi ezeket a matracokat. A hideghab matracokat szokták kombinálni memóriahabbal is, ami extra kényelmi réteggel növeli a hideghab matracok komfortosságát. Egyre több hideghab matrac képes felvenni a versenyt a kiváló ortopédikus alátámasztást nyújtó biomatracokkal

Terhelhetőség:140kg
Kiszolgálás raktárról,de legkésőbb 7 napon belül akár egyedi méretekben is!

 

 

 

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           

Címkék:
Címkék: matrac, habmatrac, ortopéd