Matracvédők

Korunkban higiéniai követelmény, hogy a matrac elszennyeződését megakadályozzuk. Az egyre erősödő mikroszkopikus méretű ellenség (vírusok, baktériumok, gombák stb.) szüntelen támadásának lefékezésére szükség van mikrokörnyezetünk állandó tisztaságára. Különösen fontos ez alvás közben, amikor testünk pihen és új energiával töltődik fel. Alvás közben folyamatosan nedvességet párologtatunk. Matracvédő nélkül az izzadtság a matracba szivárog. A matracvédöt a matrac felett, alatt vagy mindkét helyen használva biztosíthatjuk matracunk tisztaságát, hosszú élettartamát, újszerü külsejét.

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Műszaki adatok   Különleges technológiával készült matracvédő,mely igen puha,selymesen simogatóérzést biztosít.Töltete 100% holofilles,szilikonizált szál,mely a legmodernebb technológiával gyártott.Megnövelt nedvesség áteresztő képesség mellett kályhameleg érzettel rend..
  6,500Ft
 • Műszaki adatok   A speciális ultrahangos steppelési technológiának köszönhetően az egyik oldalról a nedvességet nem engedi át másik oldalról viszont kiváló légáteresztő képességű,így az alatta elhelyezkedő matrac  a vízzárósága ellenére is megfelelően képes átszell..
  6,900Ft 7,900Ft
 • Műszaki adatok     Tencell szálas vízhatlan matracvédő. Hosszú élettartamú 95 fokon mosható,120 fokon sterilizálható,vasalást nem igénylő,magas komfortfokozatú termék. A 100%-ban természetes anyag eucaliptus cellulózból készült.A TENCEL szálak az évsza..
  9,900Ft
 • Műszaki adatok     A testhőmérséklet bizonyos csökkenése várható az elalvás előtt. A magas környezeti hőmérséklet megnehezíti a test számára a hőmérséklet csökkentését. Nehéz a test számára csökkenteni a hőmérsékletet, ha a környezeti hőmérséklet magas, íg..
  24,900Ft 29,900Ft