Mef Koko Memory matrac

Mef Koko Memory matrac

Gyártó: Matratex
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 62,900Ft-tól67,900Ft

Lehetséges választások

Leírás
Műszaki adatok  

19 cm magas memory-kókusz matrac.
A matracban felváltva váltakoznak a  hideghab és kókusz rétegek 5 rétegen keresztül. A matrac hatodik rétege 4 cm magas memoryhab.

A külső huzata levehető mosható Aloe Verás vagy ezüstszálas Silver huzat.


 
Komfort félkemény
Összetétel/felépítés hideghab, kókusz , memoy hab 55kg/m3
Összetétel hideghab-kókusz-hideghab-kókusz-hideghab-memory                              
Zónák száma  
Matacmagasság 19 cm
Huzat típusa levehető mosható
Huzat anyaga aloeverás
Antiallegén igen
Súlykorlát 120 kg
Szállítási határidő 7 nap
EP elszámolható nem
Csomagolás tábla
Származási hely Eu
Garancia 10 év

 

 

A memory foam matraccal garantáltan elbúcsúzhatunk a hátfájástól, és a felületes alvásoknak is lejárt az idejük! Ez azonban nem minden, mert ez a speciális hab állagú anyag további számtalan előnyt rejteget! A memory foam matracok használói egy egészen új komfort- és  alvásélményről számolhatnak be. A különleges formakövetés és a nyomáspontok nélküli alátámasztás miatt csökkentett nyomás nehezedik a testre, a gerincre, így kifejezetten ajánlott az ízületi- vagy gerincbántalmakban, csontritkulásban szenvedőknek. A vérkeringésre, alvászavarokra szintén javító hatással bírhat a memory foam.  Allergiások is nyugodtan használhatják ezt a matracot, mivel hipoallergén anyagának köszönhetően a poratkák nem telepszenek meg benne.
És ráadásul a memória hab matracokon kevesebb alvás is elegendő! Hogyan lehetséges ez? Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk.
Minden korosztály számára ajánlott! Választékunkban a kor legújabb vívmányainak megfelelően változatos összetételű matracokat találhat, hideghabbal, latex- illetve kókuszrétegekkel, valamint akár a híres 3D-s antibakteriális TENCEL huzattal, de akár az antiallergén, gyengéd aloe verás huzattal is talál kiváló matracokat!

A Memory Foam matrac egy olyan tökéletes alátámasztást és egyben kényelmet nyújtó matrac, amelynek a felső rétegét egy speciálisan megalkotott hab alkotja.
A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya az alvásiparban– ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag, mely hőmérséklet-érzékeny: minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál inkább ellenáll a változásnak, míg a magasabb hőmérsékleten hajlamosabb a nagyobb rugalmasságra. Mindemellett nyomásra érzékeny, tehát a memóriahab matrac vagy matracfeltét (topper/felületjavító) felület képes a testvonal milliméter pontos követésre. Úgy is elképzelhetjük, hogy a fekvő emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek. A fekvő test legnagyobb nyomást kifejtő pontjai: a fej, váll, csípő és a térd.

Az elérhető legmagasabb komfort és az elvárt hosszú élettartam érdekében fontos, hogy a memory foam matracok memóriahab rétege optimális sűrűségű legyen, melyet 50kg/m3-ben határoztak meg. Ez biztosítja, hogy a matrac megfelelő formastabilitással rendelkezzen, és megtarthassa állagát, ne gördösödjön ki idő előtt.

És hogy mindez milyen hatással bír az alvásunkra? A memory foam matracok használói egy egészen új komfort- és  alvásélményről számolhatnak be. A különleges formakövetés és a nyomáspontok nélküli alátámasztás miatt csökkentett nyomás nehezedik a testre, a gerincre, így kifejezetten ajánlott az ízületi- vagy gerincbántalmakban, csontritkulásban szenvedőknek. A vérkeringésre, alvászavarokra szintén javító hatással bírhat a memory foam.  Allergiások is nyugodtan használhatják ezt a matracot, mivel hipoallergén anyagának köszönhetően a poratkák nem telepszenek meg benne.
A memória hab matracokon kevesebb alvás is elgendő! Hogyan lehetséges ez? Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk.
Minden korosztály számára ajánlott!

 

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           

Címkék: