Visco Eco 10+4 Memory Matrac

Visco Eco 10+4 Memory Matrac

Gyártó: Matratex
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 42,900Ft-tól57,900Ft

Lehetséges választások

Leírás
Műszaki adatok  

15 cm magas memory matrac. A matrac alapja egy 10 cm magas hideg hab réteg aminek a tetején 4 cm vastag 50kg/m3 memory található.A matrac huzata levehető és mosható valamint választható hogy aloe verás vagy ezüstszálas Silver huzat legyen.A matrac kérhető síkcsomagolásban vagy vákumcsomagot verzióban.
 


 
Komfort félkemény
Összetétel/felépítés hideghab, memory hab 50 kg/ m3
Összetétel hideghab, memory             
Zónák száma  
Matacmagasság 15 cm 
Huzat típusa levehető mosható
Huzat anyaga aloeverás
Antiallegén igen
Súlykorlát 110 kg
Szállítási határidő 7 nap
EP elszámolható nem
Csomagolás vákum
Származási hely Eu
Garancia 10 év 

 

 

A memory foam matraccal garantáltan elbúcsúzhatunk a hátfájástól, és a felületes alvásoknak is lejárt az idejük! Ez azonban nem minden, mert ez a speciális hab állagú anyag további számtalan előnyt rejteget! A memory foam matracok használói egy egészen új komfort- és  alvásélményről számolhatnak be. A különleges formakövetés és a nyomáspontok nélküli alátámasztás miatt csökkentett nyomás nehezedik a testre, a gerincre, így kifejezetten ajánlott az ízületi- vagy gerincbántalmakban, csontritkulásban szenvedőknek. A vérkeringésre, alvászavarokra szintén javító hatással bírhat a memory foam.  Allergiások is nyugodtan használhatják ezt a matracot, mivel hipoallergén anyagának köszönhetően a poratkák nem telepszenek meg benne.
És ráadásul a memória hab matracokon kevesebb alvás is elegendő! Hogyan lehetséges ez? Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk.
Minden korosztály számára ajánlott! Választékunkban a kor legújabb vívmányainak megfelelően változatos összetételű matracokat találhat, hideghabbal, latex- illetve kókuszrétegekkel, valamint akár a híres 3D-s antibakteriális TENCEL huzattal, de akár az antiallergén, gyengéd aloe verás huzattal is talál kiváló matracokat!

A Memory Foam matrac egy olyan tökéletes alátámasztást és egyben kényelmet nyújtó matrac, amelynek a felső rétegét egy speciálisan megalkotott hab alkotja.
A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya az alvásiparban– ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag, mely hőmérséklet-érzékeny: minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál inkább ellenáll a változásnak, míg a magasabb hőmérsékleten hajlamosabb a nagyobb rugalmasságra. Mindemellett nyomásra érzékeny, tehát a memóriahab matrac vagy matracfeltét (topper/felületjavító) felület képes a testvonal milliméter pontos követésre. Úgy is elképzelhetjük, hogy a fekvő emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek. A fekvő test legnagyobb nyomást kifejtő pontjai: a fej, váll, csípő és a térd.

Az elérhető legmagasabb komfort és az elvárt hosszú élettartam érdekében fontos, hogy a memory foam matracok memóriahab rétege optimális sűrűségű legyen, melyet 50kg/m3-ben határoztak meg. Ez biztosítja, hogy a matrac megfelelő formastabilitással rendelkezzen, és megtarthassa állagát, ne gördösödjön ki idő előtt.

És hogy mindez milyen hatással bír az alvásunkra? A memory foam matracok használói egy egészen új komfort- és  alvásélményről számolhatnak be. A különleges formakövetés és a nyomáspontok nélküli alátámasztás miatt csökkentett nyomás nehezedik a testre, a gerincre, így kifejezetten ajánlott az ízületi- vagy gerincbántalmakban, csontritkulásban szenvedőknek. A vérkeringésre, alvászavarokra szintén javító hatással bírhat a memory foam.  Allergiások is nyugodtan használhatják ezt a matracot, mivel hipoallergén anyagának köszönhetően a poratkák nem telepszenek meg benne.
A memória hab matracokon kevesebb alvás is elgendő! Hogyan lehetséges ez? Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk.
Minden korosztály számára ajánlott!

A vacuum matracok elvitathatalan érdeme, hogy minden matracnál kisebb helyet foglalnak el, olyanok, akár egy nagy hengerpárna! De vajon hogyan lehetséges ez?
A gyártó a kész matracot összepréseli és egy speciális eljárással kiszívja belőle a levegőt, vagyis vákuumot hoz létre a csomagolásban, majd a matracot felhengergeti. A vákuum kifejezés tehát valójában csak a csomagolásra utal!
A vákuum matracok leginkább napjainkban használatos különféle hideghabokból vagy jobb minőségű táskarugós szerkezetekből készülnek. A vákuum csomagolásnak köszönhetően rendkívül egyszerűen tárolható és szállíthatóvá válik a matrac.
Kínálatunkban megtalálja az Ön számára ideális vákuum matracot!

A vákuum kifejezés valójában a csomagolásra utal. A gyártó a kész matracot összepréseli és egy speciális eljárással kiszívja belőle a levegőt, vagyis vákuumot hoz létre a csomagolásban, majd a matracot felhengergeti. A matracok minőségét -így a vákuummatracok minőségét is- a felhasznált alapanyagok fajsúlya, tisztasága és minősége fogja jelenteni. A vákuum matracok leginkább napjainkban használatos különféle hideghabokból készülnek vagy jobb minőségű táskarugós szerkezetekből. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően rendkívül egyszerűen tárolható és szállíthatóvá válik a matrac.
A vákuum matracok csomagolása két feszes, szorosan a matrachooz símuló védőfólia rétegből áll, amelyeket úgy kell levágni a matracról, hogy a matrac ne sérüljön meg. Egy éles késsel vagy ollóval a matrac egyik szélén bontsuk meg a fóliát úgy, hogy a matrac huzatát még csak véletlenül se sértsük meg. A megbontott fóliát ezután vágjuk óvatosan tovább, hogy a teljes külső fólia csomagolást el tudjuk távolítani. Ekkor az alsó fóliába két végén lehegesztett matrac elkezd a fóliában folyamatosan kigönygyölődni, elkezd lassan majdnem egyenes, lapos formát fölvenni -de még mindig az első, leheggesztett védőfóliában van. Tegyük az így kapott lapos, fóliában lévő matracot jövőbeni helyére és az ollóval vagy a késsel óvatosan szúrjuk ki a csomagolást, nagyon óvatosan a matrac megsértése nélkül. Több helyen szúrjuk ki a fóliát, hogy a levegő könnyebben és gyorsabban tudjon a matracmag belsejében kialakult vákuum helyére szívódni. A lyukon keresztül elkezd visszaáramlani az eredetileg préssel kiszorított levegő a matracba és a matrac térfogata elkezd látványosan növekedni. Vágjuk végig óvatosan a fóliát és vegyük le teljesen a matracról. A vákuum matrac szép lassal elnyeri eredeti formáját, a teljes visszaálláshoz, a matrac eredeti keménységének eléréséhez -gyártók szerint változó időtartam alatt, de- 12-24 óra szükséges.

 

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           

Címkék: