Latex Mef V6 matrac

Latex Mef V6 matrac

Gyártó: Matratex
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 106,900Ft

Lehetséges választások

Leírás
Műszaki adatok  

16 cm magas latex-kókusz-memory matrac.
A matrac felépítése:
-6cm 7 zónás memory 
-2cm kókusz
-7cm 7 zónás bio latex
Mivel a matrac két oldalán eltérőek a felhasznált komfortrétegek /egyik oldal memory a másik latex/így egy matracon belül eltérő komfort oldalt lehet használni.A latex oldal rugalmasabb,a memory oldal elasztikusabb,süppedősebb.A középen elhelyezett kókuszréteg feszesebb tartást biztosít.
Külső huzata antiallergén,levehető és mosható Aloe Verás huzat,de felár ellenében rendelhető Amicor Pure és Tencel huzattal is.


 
Komfort lágy
Összetétel/felépítés memory, kókusz ,latex
Összetétel latex - kókusz - memory                                      
Zónák száma 7 zóna
Matacmagasság 16 cm
Huzat típusa levehető mosható
Huzat anyaga aloeverás
Antiallegén igen
Súlykorlát 130 kg
Szállítási határidő 7 nap
EP elszámolható igen
Csomagolás tábla
Származási hely Eu
Garancia 10 év

 

 

A memory foam matraccal garantáltan elbúcsúzhatunk a hátfájástól, és a felületes alvásoknak is lejárt az idejük! Ez azonban nem minden, mert ez a speciális hab állagú anyag további számtalan előnyt rejteget! A memory foam matracok használói egy egészen új komfort- és  alvásélményről számolhatnak be. A különleges formakövetés és a nyomáspontok nélküli alátámasztás miatt csökkentett nyomás nehezedik a testre, a gerincre, így kifejezetten ajánlott az ízületi- vagy gerincbántalmakban, csontritkulásban szenvedőknek. A vérkeringésre, alvászavarokra szintén javító hatással bírhat a memory foam.  Allergiások is nyugodtan használhatják ezt a matracot, mivel hipoallergén anyagának köszönhetően a poratkák nem telepszenek meg benne.
És ráadásul a memória hab matracokon kevesebb alvás is elegendő! Hogyan lehetséges ez? Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk.
Minden korosztály számára ajánlott! Választékunkban a kor legújabb vívmányainak megfelelően változatos összetételű matracokat találhat, hideghabbal, latex- illetve kókuszrétegekkel, valamint akár a híres 3D-s antibakteriális TENCEL huzattal, de akár az antiallergén, gyengéd aloe verás huzattal is talál kiváló matracokat!

A Memory Foam matrac egy olyan tökéletes alátámasztást és egyben kényelmet nyújtó matrac, amelynek a felső rétegét egy speciálisan megalkotott hab alkotja.
A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya az alvásiparban– ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag, mely hőmérséklet-érzékeny: minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál inkább ellenáll a változásnak, míg a magasabb hőmérsékleten hajlamosabb a nagyobb rugalmasságra. Mindemellett nyomásra érzékeny, tehát a memóriahab matrac vagy matracfeltét (topper/felületjavító) felület képes a testvonal milliméter pontos követésre. Úgy is elképzelhetjük, hogy a fekvő emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek. A fekvő test legnagyobb nyomást kifejtő pontjai: a fej, váll, csípő és a térd.

Az elérhető legmagasabb komfort és az elvárt hosszú élettartam érdekében fontos, hogy a memory foam matracok memóriahab rétege optimális sűrűségű legyen, melyet 50kg/m3-ben határoztak meg. Ez biztosítja, hogy a matrac megfelelő formastabilitással rendelkezzen, és megtarthassa állagát, ne gördösödjön ki idő előtt.

És hogy mindez milyen hatással bír az alvásunkra? A memory foam matracok használói egy egészen új komfort- és  alvásélményről számolhatnak be. A különleges formakövetés és a nyomáspontok nélküli alátámasztás miatt csökkentett nyomás nehezedik a testre, a gerincre, így kifejezetten ajánlott az ízületi- vagy gerincbántalmakban, csontritkulásban szenvedőknek. A vérkeringésre, alvászavarokra szintén javító hatással bírhat a memory foam.  Allergiások is nyugodtan használhatják ezt a matracot, mivel hipoallergén anyagának köszönhetően a poratkák nem telepszenek meg benne.
A memória hab matracokon kevesebb alvás is elgendő! Hogyan lehetséges ez? Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk.
Minden korosztály számára ajánlott!

 

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz