Táskarugós matracok

A rugós matracok újabb generációja.A bonellrugós rendszerhez képest kisebb átmérőjű rugókból, általában 1,8-2,0 mm vastag acélhuzalból készülnek és másfélszer vagy akár kétszer annyi rugó támasztja alá a testet mint a bonell rugós matracoknál. Az acélrugók közt nincs közvetlen kapcsolat, a rugók külön-külön kis textilzsákokba vannak bevarrva és teljesen zajtalanul működnek. Az így összesített rugók egymástól függetlenül tudnak mozogni a spirálrugóval összefűzött bonellrugós matracokkal szemben. Ennek előnye, hogy a rugózat csak ott és csak olyan mértékben süllyed le, ahol teher nehezedik rá. Sokkal jobban képes követni a test vonalát, ezáltal a táskarugós matrac egyenletesebb tartást biztosít a testnek. További előnye a táskarugós rendszereknek, hogy az egyik oldalon fekvő személy forgolódása nem zavarja a mellette fekvőt, mivel az egymástól függetlenített rugók nem adják át a hullámzást, ami a bonellrugós matracok egyik sajátossága.

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Műszaki adatok   19cm magas 7 zónás táskarugós matrac.A táskarugós matracok óriási előnye,hogy dupla annyi rugó van benne mint a bonell rugós matracokban,valamint a rugók nincsenek összefűzve egymással ezáltal pontrugalmas a matrac,csak ott süllyed meg ahol a terhelést ..
  52,900Ft 72,900Ft
 • Műszaki adatok   22cm magas 7 zónás kemény táskarugós matrac.A táskarugós matracok óriási előnye,hogy dupla annyi rugó van benne mint a bonell rugós matracokban,valamint a rugók nincsenek összefűzve egymással ezáltal pontrugalmas a matrac,csak ott süllyed meg ahol a ter..
  61,900Ft 71,900Ft
 • Műszaki adatok   22cm magas 7 zónás táskarugós matrac.A táskarugós matracok óriási előnye,hogy dupla annyi rugó van benne mint a bonell rugós matracokban,valamint a rugók nincsenek összefűzve egymással ezáltal pontrugalmas a matrac,csak ott süllyed meg ahol a terhelést ..
  61,900Ft 71,900Ft
 • 25cm magas 7 zónás táskarugós matrac eltérő keménységű komfortoldalakkal a  kifejezetten a kemény matracot kedvelőknek. ..
  79,900Ft
 • Műszaki adatok   24cm magas 7 zónás memorys táskarugós matrac.A táskarugós matracok óriási előnye,hogy dupla annyi rugó van benne mint a bonell rugós matracokban,valamint a rugók nincsenek összefűzve egymással ezáltal pontrugalmas a matrac.Csak ott süllyed meg ahol a te..
  82,900Ft 102,900Ft
 • Műszaki adatok   24cm magas 7 zónás memorys táskarugós matrac. A táskarugós matracok óriási előnye,hogy dupla annyi rugó van benne mint a bonell rugós matracokban,valamint a rugók nincsenek összefűzve egymással ezáltal pontrugalmas a matrac.   ..
  82,900Ft 102,900Ft
 • Műszaki adatok   27cm magas 7 zónás táskarugós matrac memory polárgél kényelmi réteggel.A memory polárgél óriási előnye a hagyományos memoryval szemben,hogy a memoryba hűsítő zselét kevernek ezáltal a hőelvezető képessége és a hőérzet sokkal jobb lesz.A polárgél különle..
  98,900Ft 112,900Ft
 • Műszaki adatok     A Rottex Allegro Moderato matracot a kemény fekvőfelület kedvelőinek ajánljuk. A zsákrugós matracok közül páratlan kényelem és kimagasló luxus kombinációját nyújtja az 5 zónás kialakítású 18cm magasságú német edzett táskarugó és a speciális egyedi..
  101,400Ft
 • Műszaki adatok   27cm magas 7 zónás táskarugós matrac latexgél kényelmi réteggel.   Komfort félkemény Összetétel/felépítés táskarugó  , latexgél Összetétel táskarugó ,  latexgél      ..
  102,900Ft 122,900Ft
 • 30cm magas 5 zónás luxus táskarugós matrac memory pillow top kényelmi réteggel. Az Allegro termékcsaládhoz tartozó Elegance matrac  a Rottex cég táskarugós matracai közül a csúcskategóriát képviseli. A többzónás táskarugós matracok legfontosabb tulajdonsága,hogy pont..
  112,600Ft
 • Műszaki adatok      26cm magas táskarugós matrac melynek komfortos hideghab pillow top rétege zavartalan és pihentető alvást biztosít.A teljesen ortopédikus matrac Pillow Top rétegnek köszönhetően az alváskomfortot egy magasabb szintre emeli.Cashmere szövetének..
  115,900Ft 138,900Ft
 • Műszaki adatok     26 cm magas 7 zónás prémium kategóriás táskarugós matrac.A matrac a feszesebb tartású,keményebb de komfortos matracot kedvelők ideális választása.A német 7 zónás táskarugók garantálják a hosszú élettartamot a tökéletes formaköv..
  130,900Ft 156,900Ft
 • Műszaki adatok      A Therapy Pillow Top komfort rétegével puha és ortopédikus alvást biztosítTervezett 5 zónás táskarugós rendszerével teljesen ortopédikus és egészséges alvást biztosít.A matrac szerkezeti felépítése teljesen megfelelő a légzés és keringési re..
  145,900Ft
 • Műszaki adatok   32 cm magas exclusiv memorys táskarugós matrac. A felső kényelmi rétege cserélhető.Lehet választani memory,latex,bio hideghab kényelmi réteggel. A 7 zónás táskarugó felett kókuszréteg biztositja a tökéletes szellőzést és a megfelelő tartást..
  152,900Ft
 • Műszaki adatok       Teljesen szimmetrikus a kialakítása, mindkét oldalában jelen van a Gomarco által fejlesztett Innogel anyag, ami a hőérzet stabilizálásáért felel, hogy télen és nyáron meg az év minden napján kellemes hőfokot biztosítson a használójána..
  172,900Ft 245,900Ft
 • Műszaki adatok     28 cm magas téli-nyári oldalas táskarugós matrac  innogél hűsítő kényelmi réteggel. A spanyol Gomarco  fejlesztése ez  a kétoldalas matrac,melynek alapja egy kiváló minőségű német táskarugó rendszer,mely tökéletes alá..
  192,900Ft 272,900Ft
 • Műszaki adatok   29cm magas luxus táskarugós matrac.Amerika legnagyobb és legismertebb matracgyártójának terméke.   Komfort     félkemény, kemény Összetétel/felépítés     Apex HS táskarugó - Opticool gél ..
  302,900Ft
 • Műszaki adatok   29cm magas luxus táskarugós matrac.Amerika legnagyobb és legismertebb matracgyártójának terméke.   Komfort     félkemény Összetétel/felépítés     Apex HS táskarugó - Opticool gél memory ..
  352,900Ft
 • 37cm magas rugó a rugóban 7 zónás luxus táskarugós matrac.A TEMPUR csoporthoz tartozó Stearns & Foster  Amerika egyik legrégebbi és legexclusívabb matracgyártója.A cég 165 éves múltra tekint vissza.A luxus matracaikat nem gépi gyártósoron hanem kizárólag egyedileg kézzel készítik a legigény..
  999,900Ft