Tempur

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Műszaki adatok     A párna speciális TEMPUR ES (extra soft/lágy) anyagból készül, amely innovatív módon ötvözi a kényelmet és alátámasztó tulajdonságot. Jóllehet hagyományos formájú, a még jobban érezhető lágyságért és kényelemért szerkezete ezer „mikropárnából”..
  46,900Ft
 • Műszaki adatok     A TEMPUR Symphony párna egy szuper lágy tempur anyagból készült,amely extra kényelmet biztosít,mindamellet biztosítja a kitűnő fej és nyaktámaszt minden helyzetben.   Anyaga   Huzat anyaga   ..
  47,900Ft
 • Műszaki adatok     A TEMPUR Sonata párna egy rendkívüli lágy TEMPUR anyagból készül, extrém kényelmet biztosítva és a maximális alátámasztást a fejnek és a nyaknak. Speciális formájának köszönhetően ez a párna azon egyéneknek alkalmas, akik embrió..
  47,900Ft
 • Műszaki adatok      Az Ombracio párna minden alváspozícióhoz alkalmazkodik. A speciális design,amelyet a párna oldalán lévő bemélyedések jelentik,megkönnyíti Önnek a légzést,amikor a hasán alszik. Az Ombracio párna ebben a fekvő helyzetben segíti egyene..
  54,900Ft
 • Műszaki adatok   29cm magas luxus táskarugós matrac.Amerika legnagyobb és legismertebb matracgyártójának terméke.   Komfort     félkemény Összetétel/felépítés     Apex HS táskarugó - Opticool gél memory ..
  352,900Ft
 • Műszaki adatok      A nyomáscsökkentés és ortopédiai alátámasztás tökéletes harmóniája.A CLOUD matracok ötvözik a különleges TEMPUR anyagnak a test természetes alátámasztását nyújtó tulajdonságát és az azonnali ellazulást biztosító egyedi lágyságot.A mat..
  403,000Ft
 • Műszaki adatok   A nyomáscsökkentés és ortopédiai alátámasztás tökéletes harmóniája. Az Original 19 matrac ötvözi a különleges TEMPUR anyagnak a test természetes alátámasztását nyújtó tulajdonságát és az azonnali ellazulást biztosító egyedi lágyságot..A nagysűrűségű..
  403,000Ft
 • Műszaki adatok   A Sensation matracok érzékelik az Ön testét,egész éjszaka során kitűnő kényelmet biztosítanak.A matrac az egyedi TEMPUR anyag  kombinációját képezi a speciálisan formázott nagy rugalmasságú poliuretán anyaggal,amely biztosítja a legnagyobb kényelme..
  403,000Ft
 • 37cm magas rugó a rugóban 7 zónás luxus táskarugós matrac.A TEMPUR csoporthoz tartozó Stearns & Foster  Amerika egyik legrégebbi és legexclusívabb matracgyártója.A cég 165 éves múltra tekint vissza.A luxus matracaikat nem gépi gyártósoron hanem kizárólag egyedileg kézzel készítik a legigény..
  999,900Ft